AFTENS MENU 17-22

FORRETTER

1.Scampi a la Beatrice                                                                        79,-
Hvidløgs ristede tigerrejer, flamberet med Pernod cognac.   

 

2. Anti Pasti Italiano                                                                           79,-   
Anretning med forskellige specialiteter fra Italien.

 

3. Brouchetta  mista                                                                           69,-                                                            
3 ristet brød med forskellige toping.

 

4. Insalata  di pollo                                                                             99,-
Tomat, spidskål, rødløg, edamama bønner, ristede mandler

 

5. Insalata Caprese                                                                            69,-                
Tomat, mozzarella ost, basilikum, oliven olie med frisk hjemmebagt brød.

 

 

HOVEDRETTER

1. Saltinbocca …                                                                          . 189,-
Kalvefilet tilberedt i hvidvin, parmaskinke, smeltet mozeral ost, serveres med spinat og dagens kartofler.

2. Entrecote ….                                                                               179,-
Flamme grillet mør oksefilet af himmerlandsk kvæg, smør stegte grønsager, dagen kartofler, hertil bearnaise sauce.

4. Ribeye  ….                                                                                    230,-
Ekstra large grillet ribeye, grønsager saute og dagens kartofler.

5. Lakse filet ….                                                                           179,-  
Grillet laksefilet, på bunden af spinat og dagens kartofler.

6. Klassisk burger ….                                                                 129,-
200 gr flamme grillet hakketbøf serveres i rustic burgerbolle med bacon, ost, salat, tomat, agurk, løg, dressing og pommes frites.

PASTA

Pasta fruti di mare                              109,-         
Seafood pasta med rejer , muslinger, hummehaler, blæksprutte og tomat sauce.

 

7. Pasta vegetariana                         109,-
Pasta med årstiders grønsager, tomat sauce.

 

9. Pasta carbonara                          109,-        
Pasta med bacon og løg tilsmagt fløde.

 

10. Pasta  di Carne                          119,-          
Penne med oksefilet og champignon, tomat og fløde sauce

 

Alle pasta serveres med frisk bagt brød

PIZZA

61. MARGHERITA                                                              59,-
Tomat og ost.

62. AL PROSCIUTTO                                                       75,-
Tomat, ost og skinke.

63. CAPRICCIOSA                                                         88,-
Tomat, ost , skinke,champignon og  artiskokker.

64. SALAME.                                                                  85,-
Tomat, ost, løg og pepperoni.

65. LAZIO                                                                       89,-
Tomat, ost, skinke, oksekød.

66. MEXICANA                                                             89,-
Tomat, ost, oksekød, bacon og jalapeno.

67. HAWAI                                                                     89,-
Tomat, ost, skinke, og ananas.

68. VEGETARIANA                                                          78,-
Tomat, ost, løg, oliven,  peberfrugt, champignons.

Til alle pizza kan tilkøbes salat og cremefraiche dressing til 19,- kr.

DESSERTER

1. Tiramisu
Ladyfinger med marcarpone espresso og amaretto smag.

79,-

2. Is symfoni 
m/ frisk frugt og italienske is samt sorbet.

79,-

BØRNE MENU

1. Kyllingnuggets  med pommes

2. Pizza Bambino
Tomat, ost, skinke.

3. Spagetti Bambino
Spagetti med kødsauce.

4. Fiske filet med pommes
Paneret fiskefilet med pommes.

Alle børne menu         59,-

5. Børne dessert

Blandet is                    59,-

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.